пʼятницю, 2 серпня 2013 р.

Моя авторська телепрограма "Мистецький Фастів", перший випуск

Покажу вас, хоч і соромлюсь дуже за свою незрозумілу поведінку в кадрі (чесне слово, жодних папірців не було, чому я дивилась під стіл - сама не второпаю).

Задум цього телепроекту фастівського масштабу - розповідати фастівчанам про цікавих митців (різних напрямків мистецької діяльності), що мешкають з нами у нашому маленькому містечку, щодня ми бачимо їх роботи, але не усвідомлюємо, що автори - не персонаді минулих літ, а сучасні цікаві особистості.

Перший випуск програми знайомить фастівчан з відомим у нашому місті скульптором Анатолієм Древецьким.

Це мій перший досвід БРАТИ інтервью. Давати інтервью я сама вже навчена суперово, виявилось, що бути журналістом - важко!

Та я буду вдячна вам за критичні відгуки. Працюватиму і виправлятимусь. також якщо хтось поділиться подіьним досвідом і певними "секретиками" - буду неймовірно вдячна!

9 коментарів:

  1. З прем'єрою! Я помітила, що ти зазираєш, але подумала, що в телефон :))). В цілому - гарно тримаєшся перед камерою! А я камер боюся...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. виявилось, щоя теж боюсь, хіхікала, поки почали.. разів 10 намагалась привітатись ))) Іноді навіть видно, що у мене обличчя червоне - це ми так реготали :))
      Великий молодець Льоша Лисенко - якби не його мотнаж, не було би такого, бо Древецький говорив безупину )))

      Видалити
    2. що червоніла не помітно, так що все норм. а ось Древецький поговорити любить це ми зрозуміли... Але чесно кажучи було цікаво послухати про своє місто, видатних людей... цікаво, цікаво! Багато дізналися нового.

      Видалити
    3. дяка, Оля. Мені важливо, що хтось новеньке почув, значить, недарма попрацювали ми :)

      Видалити
  2. Вау! Поздравляю от всей души! Это здорово, что Фастов так культурно просвещает население. Ты молодчинка, неплохо, достаточно уверенно держалась в кадре, только так смущенно глазки опускала :) Удачи тебе!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасиб, Людочка )) Первый раз, как гвоорится! Глазки почему-то опускала, не то, чтобы смущенно... а кто его знает, чего я там глазами рылась под столом... я вполне могла свой педикюр рассматривать (я такая, я могу...) Но зрители смотрят и думают, что я подглядываю в бумажку ))))
      Спасибо, удача мне пригодится :)

      Видалити
  3. спасибо, Оляяяя :) я сама в эмоциях, правда, не настолько радостных, т.к. вижу много ляпов, и особенно смущаюсь, когда много нахваливают. Но точно говорю: давать интервью легче, чем брать его!
    А у тебя-то уж наверняка брали неоднократно?! Ты самый крутой темари-спец, которого я знаю:) (глажу сейчас твой-мой кофейный мячик)*

    ВідповістиВидалити
  4. оЛЯ, должны больше внимания таким мещам. как темари, уделять... они невероятные!!!

    ВідповістиВидалити