неділю, 13 лютого 2011 р.

Ціни вражають...

Подивилась в *Вигодном обмєнє* і в пікасі у декого ціни на висічки і всякі хохєрюшкі для скрапа (саморобні, переважно)... ціни вражають! Якби я то всьо купувала по їх цінах, то найменша листівка моя коштувала би 50-100 грн, і купували би її у мене раз на рік, в кращому випадку.

Кльовий цікавий красивий пластиковий чи оргалітовий чи дерев"яний гудзик коштує в магазині фурнітури від 1 грн і вище. А паперові висічки гудзики - втричі дорожчі.

Якась дивна логіка. Чи то лижі не їдуть, чи то.. не всі вдома.

5 коментарів:

  1. Ну, логіка нормальна по відношенні - затрачені матеріали + робота. Для мене самої більшість матеріалів дорогі і я довго кусала губи перш ніж купити свої перші Прімовські квіточки. Але мені дорого купувати дироколи біля 200 грн чи тим більше на машинку для тиснення і вирізання більше 1500 грн - краще я замовлю поштучно висічки у дівчат - а ціни - дуже навіть доступні: Якщо на висічки йде 1 лист А4 по ціні 3 грн мінімум(бо це картон) а ще + дорога до пошти, конверт а я оплачую тільки доставку - то ціна 6-10 грн не є надто дорого(враховуючи що ці машинки теж не вічні=)), хоча погоджусь, що кожному хочеться придбати за низькими цінами - і мені теж. Тому щодо наших штампів - ми виготовляємо з одного із найякісніших полімерів світу(і найдорожчих) а ціна - найнижча в Україні.=) Все відносно. А ви лише покупець - чи також продаєте свої матеріали? Можливо ви можете запропонувати нижчі ціни? Я б залюбки купувала у вас!=)
    А щодо ціни листівки 50-100 грн - то я використовую скрап матеріали і затрати на листівку 5-10 грн. Подруга робить набагато складніші і наповненіші листівки-альбоми і гостьові книги- затрати - 30-60-80 грн але
    відповідно ціна 100-300 грн. І люди купують і замовляють постійно. Тому що гарно і якісно - це ж ручна робота=).
    Погоджусь із вами - скрап -нажаль дороге хобі!

    Із Днем закоханих Вас! Діліться любов"ю!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю, дякую, що зайшли до мого скромного блогу :)
    До слова, я зовсім не вас мала на увазі, коли писала той пост.
    Зазвичай я *ковиряю* квіточки самостійно вручну, або ж користуюсь послугами більш продвинутої колеги по хобі, Олі Агрум, благо - мешкаємо в одному містечку. Її ціни мене більше, ніж влаштовують.
    Про затрати - я з вами погоджуюсь, нажаль ))))))
    Щоб сильно не флудити у вас в блозі (ви дали зрозуміти у вашому коменті у вашому блозі, що не дуже хочете спілкуватись у коментах, то є ваше право, я його поважаю), відпишу про фоновий штамп тут, напевно ви прочитаєте. Я вас прокоментувала у вашому блозі не від мого поганого характеру, а тому що особисто мені видалась незручною возня з розрахунками за кв см. Ваш фоновий штамп 14 х 8 см (це 112 кв см), при вартості за 1 кв см = 2 грн, загальна вартість фонового штампу склала 224 гривні. То така трохи дивна ціна, хоча цілуком ймовірна, зважаючи на те, що у вас авторські штампи... От я і перепитала. На МОЮ думку, легше купувати, коли біля товару вказана одразу ціна. Власне, такі покупці, як я, і купують в інтернет-крамницях, де одразу біля товара є цінник і все зрозуміло, і не треба вмикати калькулятор і голову (бо якщо я включу голову, то одразу перехочу всі ці красоти купувати, бо збанкрутую))) Власне, то маркетинг, але якщо вас то не обходить - тисячу разів перепрошую :)*

    Дякую за побажання, і вам - миру і скоршого приходу весни! Ще раз перепрошую, якщо ви щось сприйняли на свій осоьбистий рахунок, я писала виключно про висічки і саморобні декори (які я і сама роблю, але напевно гірше оцінюю свій час і роботу))))

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за зауваження щодо фонових штампів. Ми віднесемо їх до розділу "набори" де ціни на них будуть практично вдвічі нижчі.
    Та думаю, вам слід було все таки уважніше переглянути наші ціни. Якщо замовлення складає більше 100 грн, то знижка 20% - то вже штамп виходить не 224грн=)
    У нас не Інтернет магазин, а блог. Тому писати чи змінювати ціни на кожен штамп значно складніше. Проте ми врахуємо ваші побажання і постараємось щось придумати=) Зрештою, поки ціни не виставлені і якщо вам важко порахувати - ви можете спокійно написати мені штампи які вас цікавлять і я напишу вам їхні ціни.
    Все приймаю на свій рахунок, бо коментар ви залишили в моєму блозі=)і паралельно на вашому блозі з*явився цей пост. А приймати замовлення через коментарі - дуже незручно. Можна не помітити коментар, не зрозуміти(бо часто пишуть наприклад №52 просто супер! Хочу! - це означає що людина замовила, чи просто вияв симпатії?) Для обговорення замовлень зі мною можна зв*язатись через ICQ чи Skype - так швидше ніж обговорювати в коментарях, погодьтесь.
    Маркетинг мене звичайно цікавить, тому не вибачайтесь=) Ми постараємось виправитись щодо всіх ваших зауважень! Ще раз - дякую!

    ВідповістиВидалити
  4. Щодо "я писала виключно про висічки і саморобні декори (які я і сама роблю, але напевно гірше оцінюю свій час і роботу))))"
    Я б усе таки купувала у вас, якщо у вас дешевше! Особлво висічки чи квіточки!

    ВідповістиВидалити
  5. Хм.. я думала,в се значно простіше і ми просто поспілкувались в коментарях.
    Ок, більше не писатиму вам коментарів :) Бо знов буду невірно зрозуміла вами (я не писала ПАРАЛЕЛЬНО з коментом у вас - пост у себе в блозі!! Але якщо вас то сильно мучить - то не моя проблема, я пишу пости коли хочу... Дуже такий дивний осад : )))))

    Ви теж були неуважні: я не друкую висічок і квіточки виключно в"яжу і паяю.

    ВідповістиВидалити