вівторок, 8 березня 2011 р.

Листівка для мами. Замовлення.

Виготовила 2 листівки на вибір замовниці. Уже викладаючи в блог, відчуваю, що могла би саме тут попрацювати і краще, але, можливо, видохлась, поки робила чоловічі листівки?


Ітак, теракотова листівка - велика, щоб можна було вписати всі-всі слова побажань рідній людині. Скелетовані листочки як символ постійності, і мої саморобні квіти з органзи як ознака ніжності в будь-якому віці... Декор із круглої серветки - це дуже по-домашньому... Бо *мама* завжди у мене асоціюється зі словом *домівка*, а *домівка* - зі словами *кухня, прийом гостей*. Тобто зовсім не прямо *мама=кухня*. Ні, просто без мами - нема домівки. Без мами нема затишку. А затишок - це всі ці маленькі приємні дрібниці, як от ця ажурна біла серветка.

Всередині традиційно відлітний аркуш для персоніфікованих побажань. До правого куточка причеплено в отвір дирокола відлітний тег з родруківкою червової дами - сердешної дами.

Другий варіант - в холодних рожевих тонах. Я чомусь думаю, що замовниця обере перший, теплий, варіант (бо має руде волосся, ймовірно і світ сприймає в теплих відтінках). Але для чесності вибору, зробила і протилежну :) Тут листочки вирізала самостійно з флізеліну, квітка - тендітна прозоро-біла органза. Декор нижнього краю - парканчик борд.рного дироколу, наддісланий мені Олею Агрум (дякую, Оля, згодився!)


Листівка протилежна не лише кольором, але і форматом, і розташуванням: вона горизонтальна і вузька, витончено-елегантна. Як би я собі могла уявити, то ця - для вишуканих театралок. Всередині знов-таки відлітний папірець для привітань, прикрашений крайовими штампами в тон листівки. Задня сторона листівки містить повтор паперу з лицьової сторони. Ну ось так мені заманулось :)


Вас взагалі не напружує, що я така багатослівна стала? :)

1 коментар: