вівторок, 25 жовтня 2011 р.

Хвастаюсь!

Как не похвастаться? Ведь имею непосредственное отношение к организации этого замечательного события - Слёта влюбеленных в украинскую традиционную вышивку.
Знаю, что и этот мой блог читают наши форумчанки-вышивальщицы, и даже те, кто смог выкроить время и денежку, чтобы приехать в столицу :) Девочки, вы все зафиксированы на большом видео, которое получите по почте на лиске, оно оч. тяжелое и выложить в сеть я его не могу пока.
Смотрите все, радуйтесь за нас (и за вас) :)

3 коментарі:

  1. Дякую,дякую,дякую!!!
    Дуже гарне і яскраве відео!
    Лізо,Ти в нас така кралечка:)
    Ще деяких дівчат впізнала.Роботи розкішні!
    Дякую за організацію!
    І собі захотілось 5 хв.слави)))

    ВідповістиВидалити
  2. СОЙКА, ти і маєш цю славу, бо ти ж теж наша форумчанка :) А у великому відео є крупним планом багато Мар"яни Проць, напевно ти знаєш її по листівках тут, на блогспоті :)

    Дівчата-форумчанки ВСІ молодці, бо так прониклись цим ділом, витратили купу часу і грошей, щоб приїхати чи здалеку підтримати подію. Одне лише відео чого варто було оплатити... а ще квитки на дорогу з Західних і Східних регіонів!..

    ВідповістиВидалити
  3. Так це я Проць Мар"яна:)) Я уже собі захом"ячила цей короткометражний фільм про наш зліт;))І така довольна,що там по бувала!До тепер багато позитиву від спілкування з нашими форумчанками,та й гостями:))

    ВідповістиВидалити