вівторок, 6 грудня 2011 р.

Свято наближається!

Сьогодні зробила ривок: 10 листівок до новорічних свят. Частину замовили до Америки, частину - до Росії, ще частину - по Україні. Зважаючи на те, що у мене в інтернеті аж цілий один (чи два) раз замовили листівку і 1 раз купили готову, я дуже радію, що маю замовників і покупців листівок в реальному світі. Та ще й в такому маленькому і дуже провінційному містечку, як Фастів. Радійте зі мною! Ось вам листівочка для настрою, шкода, що не передав фотоапарат блискіток на папері. Листівка вже в піписаному конвері, завтра летітиме на далекий, але не дикий, український Захід.
Заодно ця листівка є за мотивами скетчу від  day-278-seeing-redand-green

4 коментарі:

  1. Beautiful card! Thank you for joining us at 365 Cards this week!!

    ВідповістиВидалити
  2. Можна тільки порадіти, що твої роботи цінують і те, що листівки отримають у різних кінцях світу! А в мене було лише кілька замовлень: рамочка для фото та сертифікати на фотозйомку, ну і ще кілька проданих листівок і дві коробочки для подаруночків, - от і все... поки що. :)

    Не була у Фастові, але колись знала тамтешню родину, то якось в мене залишилося враження, що це зовсім не провінційне місто!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за комент, Веселнка :) Фастів дуже провінційне містечко, що знаходиться під самісінькою столицею територіально, і на Північному полюсі у культурному сенсі...

    ВідповістиВидалити