суботу, 21 квітня 2012 р.

Подчищаем лоскутные тазы


В рамках форума любителей лоскутного шитья "Дублирин" сегодня проходит субботник по подчищению так называемых лоскутных тазов (т.е. самых мелких лоскутков, которые вроде и выбросить жалко, и шить неизвестно что).
Я вообще всю неделю провела в постельке с малинкой и образовательными фильмами ВВС. Но сегодня заглянула в тему форума и.. не сдержалась: таблетку в зубы и вперед, к утюжку и машинке.
Конечно, в таком болезненном состоянии ничего особо красивого получиться у меня и не могло, но зато я реализовала мелкие-мелкие лоскутики, которые теперь отправятся на нашу кухню и на кухни к приятельницам :)))

вот все, что пошилось за 3 часа )))







7 коментарів:

  1. да ладно! Это ж не какие-то красивые блоки, это *крейзи* - сшиваешь все подряд, почти не думая ))) Но спасибо, приятно :)*

    ВідповістиВидалити
  2. Багато нашила,я в здивуванні.)
    А панду вишивала поки хворіла?
    Виздоровлюй Лізо!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не розумію, чому це всіх дивує.. це ж мало, бо воно не по схемі, а так.. тяп-ляп! Дивись, скільки тут за тиждень дівчата наробили, поки я валялась в ліжку: http://www.dublirin.com.ua/forum/viewtopic.php?f=2&t=315&start=3330 (це сторінка 223, а ще перейти треб десь до 214-ї, там почали викладати свої фото майстрині)

      Поки хворіла - температурила, панду не вишивала, бо боялась збитись, голова ж бо не працювлаа геть... Зате вишила місяць БЕРЕЗЕНЬ в календарі, який я вишиваю колективно он-лайн (лінк на нього у мене в правій панельці).
      Дякую, Нато, я вже можу говорити і дихати, іду на поправку :)

      Видалити
    2. Хотіла знайти календар,але клікнувши по картинці викидає на головну сторінку Лєни(організатора),а де там Твій березень?Зато начиталася її статтю про ведення блогу,сподобалась)))

      І ще,може я з своїми порадами не до речі,але я почала з Йордану обливатися холодною водою і це перша весна,що я навіть насмарку немала. Ось,рекомендую,але обов'язково поступово!:)

      Видалити
    3. ее, не люблю обливання :) Колись ще в школі начиталась про закалювання водою і почала ніби вірно: з холодного обтирання рушником. чи то так співпало, чи ще що. але наступного ж дня підчепила ангіну- єдину в моєму житті (ТТТ).

      Щодо лінку: http://gallery-sal.blogspot.com/2012/01/lizzie-kate.html треба було просто тицьнути у Лєни на таку ж картинку, там галерея, але не знаю, чи взагалі там є моя вишивка, мене не вистачає прокручувати кілометр вниз ))) а Березень я ще не відправляла їй, сьогодні трошки пізніше тут покажу :)

      Видалити
  3. Круто! 3 часа, а столько красоты!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо, Людмил :)
      я хотела как раз у тебя спросить: ті не в курсе, в Украине есть какие-то благотоврительніе рукодельніе проекті? Я знаю пару, но мне нужно еще (мне просто нужно, не спрашивай зачем:)

      Видалити