середа, 14 листопада 2012 р.

Мої дарунки і моя перемога над талією!

Пост-копія з мого україномовного ЖЖ, тому сьогодні - не російською, перепрошую!

Можу поділитись з вами двома радостями: результативними заняттями в ФітКьорвсі і посилкою..! Моя талія за 9 занять зменшилась на 5 см і ще важливіше: значно зменшився % внутрішнього жиру, той, що на органах внутрішніх, забула його назву, якийсь там домінальний... Тепер точно щодня ходитиму! До нового року пострункішаю.! Радіііююю! І ви радійте :)

І одразу до смачного. Вранці отримала від форумчанки зі Львова посилку в рамках котячого обміну. Трималась , поки була на фітнесі, і ще дорогою додому всі думки були в посилці.
І щоб передати мої відчуття (і почуття) від отриманого, покажу вам поетапно, як я відкривала посилку і ЩО З НЕЇ ДО МЕНЕ ПРИЛЕТІЛО

Ромо, ти суперовааааа!!! ДЯКУЮ ДЯКУЮ ДЯКУЮ ДЯКУЮ :)
















4 коментарі:

  1. Рада за тебя и твою фигуру :) Я тоже задалась целью постройнеть, правда без спрозалов. А в ФК меня уже полгода завлекают, девочки ко мне подходили с рекламкой, когда я на девятом месяце была :))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо)*
      Я довольна, я трезво смотрела изначально, куда шла и за что платила деньги. Но такой результат меня вдохновил, даже при всем моем скептицизме :)

      Видалити
    2. заинтересовал меня твой ФК - посмотрела и-нете :)я могу только открыть его у себя в городе , и для этого мне нужно только 53 тыс у.е.

      Видалити
    3. Ксюмка, население моего города = 40 с небольшим тысяч (уже так мало, к соажалению). Так неужели в Кривом Роге нет ФК?? Не верю...
      Ну и потом... 53 тымячи у.е. - это сущая ерунда для скраппера :) Идешь в магазин, покупаешь оберточную бумагу с принтами разных валют...
      ;)
      Если хочешь быть в тонусе, могу порекомендовать тебе 30-дневную програму Джилиан Майклз - http://www.youtube.com/watch?v=yhV9jNyOBMI я занималась почти месяц именно по этому видео. Был супер результат, а потом ОБЛОМ :) Потому я и решила купить годловой абонемент, чтобы жалко было денег уплоченных и ходила, хоила... :)

      Один минус в программе Джилиан Майклз - у нее нет растяжки после тренировки. И я на второй день поняла, что мой главный враг - унитаз, я вообще присесть не могла :((( А в фиткервзе отличная программа растяжки, у меня НИ РАЗУ не было крепатуры :)

      Видалити