вівторок, 8 березня 2011 р.

Листівка для мужчини-2.

Знаючи, що чоловіки взагалі-то погано сприймають кольорові реклами, а відповідно, і листівки, я зробила ще 1 листівку для замовниці (читайте попередній пост). Ця виконана в холодних сіруватих тонах з відтінком морської хвилі.

Цей варіант - горизонтальний, але як і в попередній листівці, теж трьохскладальній, я використала утримувач-манжетку. Не знаю, як це кільце з паперу ще назвати, мене влаштовує - *манжетка* :) Цей пристрій не дає листівці відкриватись. Повірте, мені ніяк не вдалось вмовити цупкий картон перестати розкриватись, листівка постійно намагається розкритись. Тому манжетка не просто декор, а декор функціональний!
Додано доволі дорогі кристали на липкій основі. Мене порадувало, що в реальності вони виглядають досить доречно і не по-жіночому.


При бажанні, в серединку можна вкласти паперові портрети українських відомих осіб. А можна і не класти. Тоді ці смужечки видаватимуться адресату просто красивим декором.
Чесно кажучи, я дуже задоволена. А ви що скажете? Будь-які критичні зауваження радо візьму до уваги, все ж мені далеко до майстерності листівкової.

4 коментарі:

  1. Клас ! Відкритка -СУПЕРОВА ! ЯК на мене- ні до чого не причепишся , все в ній бездоганне ! Обожнюю чорно-білу палітру !

    ВідповістиВидалити
  2. Іринка, дякую за коментар :) Я теж дуже люблю чорно-білу палітру, чесно кажучи :)
    Ну, я би могла причепитись вже хоча б до неякісно надрукованого шатмпика всередині )))

    ВідповістиВидалити
  3. Гарна листівка.Така серйозно-елегантна=))

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, Мар"яно, ця ще у мене дома лежить... може хтось ще вподобає :)

    ВідповістиВидалити