неділю, 23 вересня 2012 р.

Сумка з рибками:)


Подобається мені працювати з джинсовими тканинами. На велике щастя для моєї машинки, нинішні джинсові тканини зовсім не такі, як були раніше. Це відчуваєш навіть надотик, коли приходиш в магазин і вибираєш тканину. Вони стали м"якіші, тонші, краще строчаться.

Пошила днями таку торбиночку, з тканиною-компаньоном набивним котоном (майже джинс))) з плаваючими рибками у водоростях.

Нажаль, не знайшла в моїх скринях шкіри в тон ручки.. поки що висить руда. Потім найпевніше зміню.

А ще я замовила у хазяйки магазина фурнітури магнітні кнопки по оптовій ціні, тож кому цікаво - звертайтесь:) Хоча, в принципі, я і сама можу легко утилізувати 200 кнопок :)))

Ось такий позитивний недільний ранок.

3 коментарі:

  1. Прикольная сумочка :)
    Лиз, про кожу) Мне знакомая говорила через интернет покупала обрезки кожи, по цене точно не скажу, за определенный вес 30 грн, по-моему разная кожа и разных цветов. Если нужно - спрошу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ооо спасибо, у меня кожи МНОГО и бесплатно :) Моя бывшая клиентка по Мэри Кей профессионально шьет верхнюю кож одежду, и отдает мне обрезки (КУСИЩА!) прямо из магазина своего :)

      А кнопочки получаются от 2 до 2,5 грн. Ну это так ожидается. Они не пришивные, а с ддвумя раскрывающимися с изнанки лопастями.
      http://img.hisupplier.com/var/userImages/2011-03/25/ricsson789_151534284_s.jpg такие только круглые:)

      Видалити
  2. А кнопочки в какую цену получатся? На пробу что-ли взять :) Немножко))

    ВідповістиВидалити