суботу, 4 грудня 2010 р.

Пташка і мої поштові дарунки

Найперше, ясна річ, похвастаюсь: щойно зшила патшечку за викрійками http://creenfantin.canalblog.com/


а також отримала від форумчанки Наталки з форума *Спілкування за вишивкою* ось такі приємності для скрапбукінга.



Цей приємний сюрприз очікував на мене, коли я принесла виграний приз до однієї з форумчанок нашого вишивального форума, що мешкає в моєму ж місті. Дуже приємна несподіванка :)


А це - призові компакт-диски з українськими вишивками (схемами і книгами) для наших форумчанських переможців прислала мені як адміну проекта одна з форумчанок Львівщини. Гляньте, як класно вони оздоблені!

Сьогодні на вас також чекає мій звіт про чай від Ксюмки і обідня кава (ще не знаю, від кого питиму))) Але відзвітуюсь. Ці харчові ігри пречудові. У мене ома якраз закінчилась мелена кава. Я оце подумала, що в разі закінчення інших продуктів, можна влаштувати обмін крупами чи приправами. Кругообіг продуктів у природі. Це прекрасно! ;)

4 коментарі:

  1. Лиза, я писала здесь http://fintiflyushkijuliana.blogspot.com/2010/11/blog-post_27.html#comments что сегодня кофе у тебя)))))В последнем комменте.Так что принимай гостей, кофейная фея. Если нет возможности на сегодня, тогда можем перенести на завтра.

    ВідповістиВидалити
  2. Да, Юль, лучше завтра с утра, пожалуйста!

    ВідповістиВидалити
  3. давайте сосисками)))Чай повытягивали с конвертов, вот-то на почте удивятся когда по Украине полетят сосиски))))

    ВідповістиВидалити
  4. Ксюмка, сосиски могут испортиться, а вот крупы и приправы - вряд ли )))
    Кстати, выпила твой чай с мамой (сперва в чистом виде, а потом дозаварили с крупнолистовым черным - мега улёт!). Фото уже сделаны, ща немного поработаю и наконец-то выложу их :) Прости за задержечку :)

    ВідповістиВидалити